Til hovedinnhold

Bli en del av gjengen?

Elektrofag Jæren en en bedrift som tar vare på sine ansatte med et godt faglig og sosialt miljø. Vi utfordrer våre ansatte med spennende oppgaver og med en oppfordring om å øke sin egen kompetanse gjennom kursing.

Elektrofag Jæren AS har ca. 60 ansatte og en omsetning på ca 100 mill. Forretningsideen vår er å være den foretrukne elektrobedriften for privat- og bedriftsmarkedet på Jæren. Medlem av EL PROFFEN.

Hos oss finner du et godt arbeidsmiljø med ansatte som brenner for yrket sitt og som trives i en hektisk hverdag med spennende oppgaver. Vi vektlegger høy faglig kompetanse, kvalitet og personlig kontakt. Vi jobber med alt fra nybygg, fjøs og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner.

Kunne du tenkt deg og blitt en av oss?

Arbeidsmiljøet

Montørene og lærlingene er de som hver dag skaper verdier for firmaet og er ansiktet utad mot kundene. Vi arbeider for å ha et inkluderende og positivt arbeidsmiljø som skal inspirere og motivere.

Det er viktig for oss at alle de ansatte trives. I det daglige arbeidet er våre montører selvstendige, men vi prøver å få til noen sosiale sammenhenger utenfor jobb. Både for og inkludere, men også bygge en lagfølelse.

Døren er alltid åpen inn til ledelsen og det er lav terskel for å komme inn med ting man har på hjertet. Vi har et miljø som inspirerer til å vokse og ta ansvar.

Hvem ser vi etter?

Vi ser mye på mennesket i prosessen med å ansette folk. Det er viktig for oss at du er en person med gode verdier og en positiv innstilling. Som montør i Elektrofag Jæren må man være selvstendig og klar for å ta ansvar, men det er like viktig at du er god på å samarbeide med kolleger.

Man må ha den riktige kompetansen innenfor fagfeltene vi jobber med. Du må ha lyst til å utvikle deg som person og montør. Blant annet gjennom kurs, seminarer og lignende aktiviteter. Vi går våre ansatte mulighet til å vokse.

Vi ser alltid etter dyktige personer som brenner for faget. Har vi ingen ledige stillinger anbefaler vi deg uansett til å sende inn søknad og CV. Er du riktig person så finner vi alltid en plass til deg.

Send søknad og CV til torbjorn@elektrofag.no

Daglig leder

Torbjørn Rugland

Tlf: 93205602torbjorn@elektrofag.no