Til hovedinnhold

Hvem er vi?

Med røtter helt tilbake til 1980 har Elektrofag Jæren AS utviklet seg til å være en solid elektroentreprenør. Vi har nå ca. 60 ansatte med stort engasjement for faget og som trives i en hektisk hverdag.

Mange års erfaring, kontinuerlig opplæring og interesse for faget er basis for vårt arbeid. Elektrikerne er opptatt av fornuftige og økonomiske løsninger for sine kunder og prioriterer service og punktlighet! Vi gjør alltid vårt beste og skal være ærlige, arbeidsomme og inngi tillit i enhver sammenheng.

Våre verdier

  • Best på service og kvalitet
  • En lokal samarbeidspartner
  • Ærlige og arbeidsomme
  • Sunn økonomisk drift

Forretningsideen til Elektrofag Jæren er å være den foretrukne elektrobedriften for privat- og bedriftsmarkedet på Jæren. Vi har et overordnet mål om at vi alltid skal levere feilfrie og funksjonelle anlegg. Dette klarer vi ved å satse på våre elektrikere gjennom kursing og kompetanseheving. Samtidig er det viktig at bedriften innehar et godt arbeidsmiljø for å sikre at de ansatte trives på jobb.

Hos oss er kunden alltid i fokus, og vi skal levere høy kvalitet på alle installasjoner som blir utført. Som kunde hos oss skal du oppleve og få god service av våre ansatte på kontoret, samt møte en hyggelig elektriker ute på arbeidsplassen. Vi har et stort engasjement for nærmiljøet vårt og støtter opp ved å ta inn lærlinger hvert år. For oss er det viktig å bidra til at det utdannes elektrikere med riktig kompetanse og verdier.

Vårt lokalmiljø består av næringsliv, privatkunder og landbruk med lange og stolte tradisjoner. For å kunne møte behovene til de ulike kundetypene i en stadig mer digital hverdag, så er vi nødt til å opprettholde god kompetanse på alle områder. Vi er der for å skape lønnsomme og gode prosjekter for våre kunder.