Til hovedinnhold

Serviceavtale

En serviceavtale er avgjørende for god oppfølging og kontroll av ditt elektriske anlegg. Med en egen kundeportal har du full kontroll på alt som blir oppdaget, bestilt og utført.

En service-/rammeavtale er viktig fordi den tar vare på ditt elektriske anlegg og installasjoner. Vedlikehold og oppfølging er viktig for å sikre at anlegget er oppdatert og sikkert. En serviceavtale kan blant annet inkludere:

  • Elkontroll
  • Termografering
  • Årskontroll av....
  • Brannalarm, nødlys og UPS
  • Kamera, innbruddsalarm og adgangskontroll

Serviceavtalen

Kontroller og sjekk av anlegget gjør at vi kan utbedre det elektriske fortløpende og med lavere utgifter. Slurver man med det elektriske ender man til slutt opp med en mye større regning enn hva en serviceavtale koster.

Vi i Elektrofag Jæren kan bistå deg! Med en serviceavtale fra oss kan du være trygg på at byggene dine får en god oppfølging som sikrer at alle el-installasjoner følger myndighetenes krav. Vi kan oppdage problemer tidlig og komme med anbefalinger til deg som kunde. En serviceavtale er nyttig der det er behov for jevnlige drift og vedlikeholdsoppgaver.

Hvorfor velge en serviceavtale fra Elektrofag Jæren?

Som alle våre kunder vil du få en god oppfølging gjennom hele serviceperioden. Som kunde får du rabatt på priser, en fast kontaktperson og et knippe elektrikere som er fast og kjent med deres anlegg.