Til hovedinnhold

Vi har et stort utvalg av sikkerhetssystemer

Elektrofag Jæren er en solid og erfaren leverandør av sikkerhetssystemer til næringsbygg, gårdsbruk og boliger. Vi skreddersyr alle løsningene ut ifra kundenes behov.

Innenfor sikkerhet så snakker vi om brannvarsling- og nødlysanlegg, kameraanlegg, innbruddsalarm og adgangskontroll. Det finnes ulike type systemer, men de har som funksjon å forebygge og varsle om farlige situasjoner.

Brannalarm

Vi har lang erfaring med leveranse av brannalarmanlegg både i boliger, gårdsbruk, næring- og industribygg. Våre ansatte har solid kompetanse innenfor dette fagområdet og bedriften har FG760 sertifisering.

Innbruddsalarm

Vil du SMS når barna kommer hjem fra skolen, eller bilde av innbruddstyven direkte på mobilen? Våre anlegg tilpasses din bolig eller bedrift for å tilfredsstille dine sikkerhetsbehov. Systemene kan varsle både privatpersoner med SMS/TALE og vaktselskap. Vi kan tilby deteksjon av blant annet bevegelse, døråpning, vannstand, CO, glassbrudd, røyk og varme.

Kameraanlegg

Vi tilbyr et stort utvalg av løsninger innenfor kameraovervåkning. Vi skreddersyr løsninger ut ifra deres behov og budsjett. Elektrofag Jæren tilbyr produkter med høy kvalitet og kameraer med ulike type funksjoner. Blant annet videoanalyse, termiske kamera og bilskilt deteksjon.

Adgangskontroll

Med adgangskontroll kan du bestemme hvem som skal inn og hvilket tidspunkt de har tilgang. Man har både mekaniske og elektroniske systemer som gir deg full oversikt over alle inn- / utganger, og hvem som passerer. Det handler om å finne riktig løsning for dere ut ifra sikkerhetsbehov, budsjett og krav til utforming.

Vi ser frem til å høre fra deg

Kontakt oss