Til hovedinnhold

Oppgradere sikringsskapet?

Sikringsskapet er kanskje det skapet i huset du tenker minst over til daglig, men allikevel er det ditt aller viktigste skap. Sikringsskapet skal sørge for at hele husstanden trygt skal kunne bruke elektriske installasjoner og apparater.

De siste årene har vi fått tilgang på teknologi som henter ut høyere effekt fra nettet og som krever mer energi. De gamle sikringsskapene har ikke de riktige sikkerhetsfunksjonene for å håndtere denne endringen.

EL-PROFFEN-elektriker skrur i et sikringsskap. Foto.

Moderne sikringsskap

Nyere sikringsskap gjør det enkelt og sjekke eventuelle feil som måtte oppstå, enten i det elektriske anlegget eller apparater. Med automatsikringer kan du enkelt "slå de på" når de har gått. Nyere sikringsskap inneholder også jordfeilbryter og overspenningsvern som skal oppdage varmgang og beskytte elektriske apparater ved endring i spenningen.

Ta kontakt med oss og send gjerne bilder av ditt sikringsskap. Så kan vi ta en avgjørelse på hva du burde gjøre!

Pris for å bytte sikringsskap

Prisen for å bytte sikringsskap blir påvirket av blant annet:

  • Om du skal bytte hele sikringsskapet, sikringene + ny dør, eller kun sikringene

  • Hvor mange kurser du har fra før

  • Om du skal ha nye kurser

Vi kan ikke gi noen god beskrivelse av hvor mye det vil koste for deg, uten å vite mer om disse punktene. Det vil naturligvis være stor forskjell på et sikringsskap med 6 kurser hvor kun de 6 sikringene skal byttes, og et sikringsskap på 16 kurser hvor det skal installeres 2 nye kurser i tillegg.

I tillegg blir prisen påvirket av hvor lang kjøretid som må beregnes, og hvor godt det er mulig å planlegge på forhånd. Vi gir deg gjerne et tilbud slik at du vet hva du har å forholde deg til.

Vi ser frem til å høre fra deg

Kontakt oss