Til hovedinnhold

Solcelleanlegg for næringsbygg og sameie

Høy strømregning, uforutsigbare strømpriser og tilgang på fornybar energi er bare noen av grunnene til å investere i solenergi på taket! Vi hjelper deg med å finne gode løsninger.

Elektrofag Jæren bistår næringslivet og sameier i vårt område med solcelleløsninger av høy kvalitet. Vi utfører både monteringen av solcellene og det elektriske. Hos oss finner du personell med riktig kompetanse. Kontakt oss for pris på installasjon.

To elektrikere som skal til å installere et solcellepanel. Foto.

Hvorfor solceller?

  • Reduserer strømregningen
  • Grønn og fornybar energi
  • 8-10 års nedbetalingstid
  • 30+ år levetid

Et solcelleanlegg er markedets beste strømavtale!

Et solcelleanlegg produserer en gitt mengde strøm hvert år til én fast pris. Når anlegget er nedbetalt etter 8-11 år så er strømmen fra anlegget helt gratis de neste 20-30 årene. Dette gir bedriften deres en forutsigbarhet og man blir mindre avhengig av svingningene i strømprisen.

Vi gir deg PvSol rapport og lønnsomhetsanalyse helt gratis. Med dette har du full oversikt på investering, produksjon, nedbetalingstid og andre nøkkeltall. Med solceller kan du redusere driftsutgiftene til strøm kraftig.

Anlegget kjører automatisk, krever lite vedlikehold og har gode garantier!

Det trengs ikke eget personell til å drifte solcelleanlegget. Det blir satt opp for å gå automatisk og styres av inverterne med forhåndsprogrammere drifts-innstillinger. Anlegget består i hovedsak av 4 forskjellige komponenter som krever lite / ingen vedlikehold og skal tåle vær og vind i lang tid. 

Når vi monterer et solcelleanlegg får du med garantipapirer fra produsent og grossist. Solcellene har minimum 15 års garanti og invertere har minst 10 år. Ønsker dere å utvide garantiene er det mulig. Man kan uansett være trygg på at produktene er av høy kvalitet og at alt blir ordnet om noe skulle skje innenfor garantitiden. 

Solcellepanel på et tak med solsikke i front. Foto.

Vi ser frem til å høre fra deg

Kontakt oss